Restaurant

We nemen u mee op reis en laten u verrassen door de weelde die de Chinese en Japanse keuken te bieden heeft. De menukeuze is onbeperkt en daardoor voor groot en klein, jong en oud een ware culinaire belevenis. Ons restaurant biedt verassende mogelijkheden om in uw behoefte te verzien. Op deze pagina kunt u alles vinden over ons concept. Lees dus gauw verder!


All-in restaurant

U betaalt bij ons een vast bedrag waarbij u kunt kiezen uit drie pakketten: Basic, Standaard en Deluxe. Deze pakketten zijn gebaseerd op het inbegrepen drinken en uw verblijfsduur. Naast het eten en drinken kunt u bij ons ook activiteiten toevoegen aan uw pakket. Zoals bijvoorbeeld Marco Polo Golf, GLOW Monkey Golf of een Bioscoopkaartje. U kunt de arrangementen vinden via de onderstaande knop. 

Menukaart

Bij alle pakketten (Basic, Standaard en Deluxe) kunt u gebruik maken van onze uitgebreide menukaart. Proef de Japanse sfeer en neem een hapje van onze sushi of stel uw eigen eten samen bij het wokken. All-in restaurant Sensazia Enschede biedt alle mogelijkheden die u nodig heeft om te genieten van een fantastisch etentje. Bekijk onze menukaart en laat u verassen door onze buffetten!


Tarieven

Binnen ons All-in restaurant hebben wij drie verschillende pakketten waaruit u kan kiezen: Basic, Standaard en Deluxe. Deze tarieven zijn gebaseerd op de dranken die u bij het eten krijgt en de tijd dat u aan het eten bent. Wilt u meer weten over deze tarieven en wat ze precies inhouden?